Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her

I 11. runde av Premier League spilte Liverpool mot Manchester City på Anfield hjemme. Ingen av lagene scoret i første omgang. I andre omgang scoret Salah vinnermålet. Liverpool grep muligheten og beseiret til slutt Manchester City 1-0 hjemme, Manchester City led sitt første tap i ligaen.
I denne kampen, i tillegg til at Salah hadde på seg Liverpool Fotballtrøye Ba nr. 11, vakte Nunes, som kom fra benken, diskusjoner blant fansen etter kampen, hovedsakelig på grunn av hans pasningsvalg i de siste øyeblikkene av kampen, noe som gjorde Liverpool miste målet. sjanse for ballen.
Det er imidlertid verdt å nevne at Nunes var i god form i de to foregående kampene og scoret mål, men pasninger er hans svakhet. Hvis han ikke tilpasser seg og justerer seg så fort som mulig, kan hans taktiske prestasjon bak Liverpool bli dårligere. bli mer påvirket.
Apropos Haaland, han er virkelig veldig sterk. Haaland har spilt i 11 kamper siden han hadde på seg Fotballdrakter Manchester City med navn og har bidratt med 17 mål og mange målgivende pasninger. Manchester Citys samlede styrke er også veldig sterk. Men det skal innrømmes at hjemmefansen kan bestemme retningen for spillet. Meningen og verdien av fotball kan være at spillee på banen og titusenvis av tilskuere går sammen for å skape mirakler!

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Fotballtrøye Barn,Fotballdrakter Manchester City med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 104 تاريخ : سه شنبه 26 مهر 1401 ساعت: 19:32

I fjerde runde av Champions League spilte Barcelona uavgjort 3-3 med Inter Milan hjemme og mistet initiativet til å kvalifisere seg.
På det velkjente Camp Nou tok Barcelona ledelsen helt fra starten, og ledet 1-0 i første omgang. Men i andre omgang gjorde Barcelonas forsvar påfølgende feil. Barrera og Lautaro, som hadde på seg Fotballdrakter Inter med navn, scoret to mål på rad. Inter Milan Go-ahead-score, Barcelona scoret til slutt av Lewandowski for å utligne, Inter Milan scoret nok et klarsignal av Gosens, Lewandowski utliknet igjen kampen på stopptid, og til slutt spilte Barcelona uavgjort 3-3 med Inter Milan.
Det samme er iført en FC Barcelona Fotballtrøye Ba, selv om Dembele og Lewandowskis mål dekket over feilene til Pique og Busquets, og ga Barcelona og de 90 000 fansen på scenen et lite håp, selv om dette håpet er veldig slankt.

برچسب : Fotballdrakter Inter med navn,FC Barcelona Fotballtrøye Barn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 138 تاريخ : يکشنبه 24 مهر 1401 ساعت: 10:15

I tredje runde av Champions League-gruppespillet spilte Manchester City mot København på hjemmebane. Haaland scoret to ganger i første omgang, Gomez laget selvmål, Mahrez tok straffen i andre omgang, og Alvarez scoret det første målet i Champions League. Til slutt slo Manchester City København 5-0 og vant Champions League-gruppespillet for tre påfølgende seire.

Haaland skuffet ikke fansen i denne kampen. Han scoret to ganger i første omgang. Selv om Guardiola erstattet ham på midtbanen, påvirket det ikke Haalands humør. I det øyeblikket fløyta lød, reiste han seg raskt og trasket tilbake til banen i regnet, klemte og applauderte med lagkameratene, håndhilste på dommeren, high-fivet med motstanderspillee og applauderte titusenvis av fans på åstedet.

I dette spillet er det også Grealish, som har på seg Fotballdrakter Manchester City med navn nr. 10. Han startet spillet og spilte hele kampen. Selv om han har lidd mye baktalelse og overgrep, ser jeg hans nåværende prestasjoner, håper jeg han kan bli bedre og bedre!

برچسب : Fotballdrakter Manchester City med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 96 تاريخ : شنبه 16 مهر 1401 ساعت: 22:20

I niende runde av Premier League-sesongen 2022/23 spilles Manchester-derbyet i første runde av denne sesongens Premier League på Etihad Stadium. Manchester City, som spiller på hjemmebane, slo Manchester United 6-3 med to «hat tricks» av Haaland og Foden-laget. Opprinnelig ansett for å være et tett "derby", ble det til slutt en stor seier for Manchester City.
Faktisk, i de siste to sesongene har de to sidene spilt mot hverandre i Premier League fire ganger, Manchester City har 2 seire, 1 uavgjort og 1 tap. Det kan sees at forskjellen mellom de to sidene ikke er så stor. Hva brøt maktbalansen fullstendig? Svaret er Haaland iført Fotballdrakter Manchester City med navn. Hans ankomst ga den originale Manchester City et supersenter. Forsvaret til Haaland er en no-brainer for nåværende Manchester United. Problemer, og hans tilstedeværelse forandret alt.
Til slutt håper de resolutte øynene til fans som har på seg Billige Manchester United Drakt til Ba at Manchester United-laget kan gjenvinne litt selvtillit.

برچسب : Fotballdrakter Manchester City med navn,Billige Manchester United Drakt til Barn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 131 تاريخ : سه شنبه 12 مهر 1401 ساعت: 22:15

I den femte runden av gruppe B i UEFA Nations League slo Portugal Tsjekkia 4-0 på bortebane. Tre Manchester United-spillere ga store bidrag til lagets seier og hjalp Portugal midlertidig til å toppe tabellen.
I denne kampen scoret Dalot, iført en Fotballdrakter EM 2020 Portugal med navn, først for Portugal i det 32. minutt, og mottok deretter en assist fra Manchester United-lagkameraten Bruno Feandez i andre omgang for å fullføre en konkurranse og omskrive stillingen til 3-0. United man bør være den mest forbedrede, med spenn i startspillet. Nå har Dalot innvarslet sitt beste jeg. Jeg tror han vil ha en god prestasjon i ligaen.
Selv om Portugal innledet en stor seier denne gangen, scoret ikke den 37 år gamle Ronaldo mål. I sommer deltok ikke Ronaldo på trening med laget for å gi fra seg Fotballdrakter Manchester United med navn for å spille i Champions League-laget. I tillegg til alderen var ikke kroppen og tilstanden like bra som forrige sesong. Å score et mål kan selvfølgelig ikke vurdere en spiller fullt ut. Det fjerde målet mot Tsjekkia var en assist fra Ronaldo.

برچسب : Fotballdrakter EM 2020 Portugal med navn,Fotballdrakter Manchester United med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 112 تاريخ : سه شنبه 5 مهر 1401 ساعت: 19:06